dimarts, 4 de novembre del 2014

Avui ha arribat el dia...l'exposició! Agraïments!

Després d'un any de treball i gairebé 3 de preparació!, ha arribat el dia de mostrar als participants les imatges que durant aquest temps he anat fent.
Ha estat una experiència humanament i fotogràfica única, que difícilment crec que podré repetir ni oblidar . El dia d'avui ha estat ple d'emocions que he pogut compartir amb la família, els amics, els companys i tots els participants i les seves famílies.
Però deixeu-me que el primer que digui són els agraïments, ja que totes aquestes persones, han donat suport d'una manera o d'altra el projecte:

A tots els participants, que amb la seva generositat, han compartit l'objecte, el record i l'emoció que  he intentat recollir en imatges:
Paquita, Cèlia, Francesc, Càndida i Tino, Carme F, Carlota, Carme T, Joaquim, Marisa, Àngel, Maria Antònia, Ginesa, Maria Teresa, Neus, Dora i Isabel.

La Georgina, que ha estat al costat recolzant-me i millorant el projecte des del principi fins ahir que encara preparàvem els sobres per entregar als participants...
La Mercè que em va obrir les portes d' Allegra...
La direcció d'Allegra: en Ferran, l'Isaac i la Sílvia, que els va agradar el projecte i han posat tots els recursos ( i més) per dur-lo endavant...
La Lena, incansable, insubstituïble ànima i animadora, ha fet que tot fos més fàcil i alhora reeixit...
En Jordi, que ha fet "enginyeria" perquè l'exposició quedés impecable...
Tot el personal que ha col·laborat directament i indirecta d'Allegra i ha patit el trasbals que els he provocat...
En Toni, que m'ha recolzat i donat suport tècnic des del començament...
i en Toni Sala, que sempre em deixa la màquina quan la necessito! 





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.