dimecres, 29 de març del 2017

En record de l'Angela


Ahir vàrem saber que l'Àngela ens havia deixat.
La vàrem conèixer al Complex Sant Oleguer.
De primer, ens va dir que havíem de fer les fotos i el vídeo al seu apartament.
Això ens va sorprendre, ja que les sessions fotogràfiques les fèiem a una sala que amablement ens havien cedit els responsables del Complex.
Quan vàrem pujar al seu apartament, vàrem entendre el perquè! No podia baixar tot el que necessitava per les fotografies!
Als seus 80 anys, l'Àngela era una dona plena de vitalitat, de passió per la cuina i plena de projectes, com un blog de receptes de cuina que va fer amb l'ajuda de la seva néta.
Tenia bona part dels armaris de casa seva plens d'exquisides conserves. 
En l'entrevista prèvia ens va explicar amb gran intensitat les que li agradaven...les  de carxofes...de "melocoton", de pinya...tot sense sucre...
I no diguem de la rebosteria, els pastissos i especialment el de poma!
I és clar, vàrem sortir amb un lot de melmelades, úniques!
Durant la sessió fotogràfica, va voler que li féssim unes fotos vestida amb la gorra i el davantal de master xef...Malauradament, quan vàrem fer l'exposició al Complex, estava en un moment difícil i no li va agradar gaire el resultat final. Vàrem intentar corregir-ho i en l'exposició completa del Casal Pere Quart, vàrem posar aquesta altra imatge, en què ella tampoc s'agradava, però crec que reflecteix molt bé la seva personalitat, energia i activitat incessant!
Allà on siguis, estaran contents de tenir-te, doncs els captivaràs amb les teves gormanderies!
A nosaltres, ens has deixat un dolç record!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.