dilluns, 10 de febrer del 2020

Objectes Significants "Gent de Concabella"

Aquest darrer any, després d'una mig aturada involuntària, hem continuat treballant en el projecte Objectes Significants, amb una diferència que ha estat molt important per a nosaltres i és el fet de poder retratar persones d'una petita comunitat rural, Concabella, a la Segarra.
Arran de l'exposició Pedrolo revelat negre que vàrem fer al Castell de Concabella, seu de l'espai Pedrolo, a finals del 2018, els vàrem proposar desenvolupar el projecte Objectes Significants a Concabella.
Les expectatives inicials que teníem, en una població de menys de 90 habitants, era poder fer 10-12 retrats.
Finalment, després d'un any, hem pogut mostrar el treball, un total de 46 retrats, de 46 històries, 46 moments que per a nosaltres seran inoblidables.
Res d'això hauria estat possible sense la implicació, tant en la captació dels participants com en la gestió de les agendes, de la Dolors Pont Canosa que ha fet una tasca immensa. Mai agrairem prou als participants, que ens han obert les portes de casa seva i també els seus cors i ens han regalat moments únics. També hem d'agrair a la família Pont Canosa, que en les múltiples vegades que hi hem anat, ens han acollit a casa seva, com si fóssim uns més de la família.
Fotogràficament ha estat un repte, puix que hem treballat en espais on no estàvem acostumats a fer-ho, com carrers, turons, esglésies, eres...i amb objectes tan grans com un tractor, per posar d'exemple.
Us ho anirem mostrant.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.